Naš tim

Mi smo prvi hrvatski treneri Design Thinkinga! Educirali smo više od 200 sudionika raznih usmjerenja (menadžeri, dizajneri, studenti, predstavnici udruga, fakultetski profesori, poduzetnici, IT-ovci, predstavnici javnog sektora itd.), održali predavanja i radionice Design Thinkinga na CORP2IN-u, Innovation Instituteu, Dubrovnik Summer Schoolu, a u tijeku su na dodiplomskom i diplomskom studiju te na ERASMUS kolegiju na VERN-u.

Naš tim

Naš tim čine dokazani stručnjaci iz područja poslovnog savjetovanja i tržišnih komunikacija.

Sense Consulting

Sense Consulting vodeća je hrvatska konzultantska tvrtka koja je vlastita inovativna rješenja plasirala na tri kontinenta i u 17 država svijeta. Tvrtka savjetuje više od 300 poduzetnika kojima je pomogla financirati i provesti projekte/investicije ukupne vrijednosti veće od 11 milijardi kuna. Sense Consulting dobio je nagradu UNDP-a za jedan od najboljih svjetskih projekata jačanja institucionalnih kapaciteta.

VIŠE

Bruketa & Žinić OM

Agencija Bruketa&Žinić OM rješava komunikacijske izazove oglašivača koristeći se svim dostupnim alatima tržišnih komunikacija. Druga je najučinkovitija neovisna reklamna agencija na svijetu (Effie, Cannes, 2012.); „International Small Agency of the Year” (Advertising Age, Portland, 2013.); jedna od vodećih svjetskih neovisnih agencija (Campaign, London, 2014.); među 200 najboljih dizajnera ambalaže na svijetu (Lürzer's Archive, Beč, 2015.).

VIŠE

Ukratko o nama

Vedran Antoljak

Sense Consulting

Glavni partner u Sense Consultingu, menadžment konzultant i poduzetnik startuper. Više od 20 godina Vedran na granici između poduzetništva i korporativnih izazova dizajnira inovativna rješenja koja spajaju analitiku i kreativnost. Uzor su mu Marty Kaan i Bobby Axelrod, a prvi je primijenio Design Thinking u Hrvatskoj. Dobitnik je mnogih međunarodnih i lokalnih nagrada te autor mnogih članaka. Vedranov je moto „Challenge everything!”.

Nikola Žinić

Bruketa & Žinić OM

Suvlasnik i kreativni direktor marketinške agencije Bruketa&Žinić OM, jedne od vodećih svjetskih neovisnih agencija (Campaign, London, 2014.) koja je do sada nagrađena s više od 300 internacionalnih nagrada. Nikola je uvijek u potrazi za novim kreativnim insightima koji inspiriraju i čine razliku. Za njega ne postoje problemi, samo izazovi.

Tatjana Novak

Sense Consulting

Partnerica u Sense Consultingu, zaljubljenica u osmišljavanje novih usluga i razvoj poslovnih modela. Razvila je odjel za fondove EU-a Sensea, koji je danas najveći i najuspješniji konzultantski tim u tom području u regiji. Najviše voli u jednom danu raditi na mnogo različitih projekata, kako bi spojila naizgled nespojivo. Tatjana je najbolja cura u našem timu.

Miroslav Kosović

Sense Consulting

Partner u Sense Consultingu, autor nagrađivanih inovacija nastalih metodom Design Thinking, stručnjak za fondove EU-a, regulatornu reformu, politolog, nagrađivani pisac kratkih priča, šahist. Bavi se svim i svačim, misleći da može uspješno spojiti sve i svašta. Ponekad bude u pravu.

Ivan Tanić

Bruketa & Žinić OM

Ivan Tanić strateški je planer u agenciji Bruketa&Žinić OM, gdje svakodnevno sedam godina „iskopava” insighte i brifira kreativce. Radio je na projektima za Adris, Zagrebačku banku, Croatia osiguranje, Tele2, Karlovačko, Rimac automobile, Coca-Colu i druge. Magistrirao je marketing pri Bournemouth University Media Schoolu.

Uključite se u Design Thinking.

Odvažite se proširiti svoje horizonte, postanite kreativni i agilni poput uspješnih startupa. Prijavite se na radionicu!