Naš tim

Mi smo prvi hrvatski treneri Design Thinkinga! Educirali smo više od 200 sudionika raznih usmjerenja (menadžeri, dizajneri, studenti, predstavnici udruga, fakultetski profesori, poduzetnici, IT-ovci, predstavnici javnog sektora itd.), održali predavanja i radionice Design Thinkinga na CORP2IN-u, Innovation Instituteu, Dubrovnik Summer Schoolu, a u tijeku su na dodiplomskom i diplomskom studiju te na ERASMUS kolegiju na VERN-u.

Naš tim

Naš tim čine dokazani stručnjaci iz područja poslovnog savjetovanja i tržišnih komunikacija.

Sense Consulting

Sense Consulting vodeća je hrvatska konzultantska tvrtka koja je vlastita inovativna rješenja plasirala na tri kontinenta i u 17 država svijeta. Tvrtka savjetuje više od 300 poduzetnika kojima je pomogla financirati i provesti projekte/investicije ukupne vrijednosti veće od 11 milijardi kuna. Sense Consulting dobio je nagradu UNDP-a za jedan od najboljih svjetskih projekata jačanja institucionalnih kapaciteta.

VIŠE

Bruketa&Žinić&Grey

Agencija Bruketa&Žinić&Grey rješava komunikacijske izazove oglašivača koristeći se svim dostupnim alatima tržišnih komunikacija. Druga je najučinkovitija neovisna reklamna agencija na svijetu (Effie, Cannes, 2012.); „International Small Agency of the Year” (Advertising Age, Portland, 2013.); jedna od vodećih svjetskih neovisnih agencija (Campaign, London, 2014.); među 200 najboljih dizajnera ambalaže na svijetu (Lürzer's Archive, Beč, 2015.).

VIŠE

Ukratko o nama

Vedran Antoljak

Sense Consulting

Glavni partner u Sense Consultingu, menadžment konzultant i poduzetnik startuper. Više od 20 godina Vedran na granici između poduzetništva i korporativnih izazova dizajnira inovativna rješenja koja spajaju analitiku i kreativnost. Uzor su mu Marty Kaan i Bobby Axelrod, a prvi je primijenio Design Thinking u Hrvatskoj. Dobitnik je mnogih međunarodnih i lokalnih nagrada te autor mnogih članaka. Vedranov je moto „Challenge everything!”.

Miroslav Kosović

Sense Consulting

Partner u Sense Consultingu, autor nagrađivanih inovacija nastalih metodom Design Thinking, stručnjak za fondove EU-a, regulatornu reformu, politolog, nagrađivani pisac kratkih priča, šahist. Bavi se svim i svačim, misleći da može uspješno spojiti sve i svašta. Ponekad bude u pravu.

Nikola Žinić

Bruketa&Žinić&Grey

Suvlasnik i kreativni direktor marketinške agencije Bruketa&Žinić&Grey, jedne od vodećih svjetskih neovisnih agencija (Campaign, London, 2014.) koja je do sada nagrađena s više od 300 internacionalnih nagrada. Nikola je uvijek u potrazi za novim kreativnim insightima koji inspiriraju i čine razliku. Za njega ne postoje problemi, samo izazovi.

Marko Škrobo

Sense Consulting

Viši savjetnik u Sense Grupi, D-Thinker i in-house inovator. Zaslužan za koncept, razvoj i implementaciju inovacijskog sustava tvrtke, evaluaciju prikupljenih ideja kroz sustav, njihov razvoj, realizaciju i komercijalizaciju. U slobodno vrijeme se bavi vrtlarstvom, a osim kao inovator voli se predstaviti i kao veliki gurman.

Andrijana Parić

Sense Consulting

Poduzetnica, pokretačica i investitorica projekata lokalnog, održivog razvoja, direktorica je za provedbu programa i projekata u Razboru, dijelu Sense Grupe. Primjenjujući svoje 17 godišnje iskustvo stečeno u području lokalnog i regionalnog razvoja u EU i JAR, Andrijana između ostalog vodi različite interaktivne treninge/radionice/seminare, bavi se razvojem primijenjene metodologije planiranja s naglaskom na participativno planiranje te posjeduje vještine medijacije i facilitacije složenih procesa.

Enes Nahić

Sense Consulting

Asistent u Sense Grupi zadužen za organizaciju i planiranje Design Thinking radionica i obavljanje mnogih drugih zadataka vezanih u Design Thinking uslugu. Student je diplomskog studija Menadžmenta održivog razvoja turizma na Veleučilištu VERN'. Svoje iskustvo stekao je kroz stručnu studentsku praksu u Sense Consultingu, prilikom koje je provodio brojna istraživanja na temu Design Thinkinga. Svoje slobodno vrijeme provodi čitanjem knjiga, te se bavi se sportskim i gaming aktivnostima.

Uključite se u Design Thinking.

Odvažite se proširiti svoje horizonte, postanite kreativni i agilni poput uspješnih startupa. Prijavite se na radionicu!